Genveje


Sekretariat

Janne Hedegaard Hansen

Centerchef
Cand.scient.pol., ph.d.
Janne Hedegaard Hansen startede i NUBU 1. juni 2019. Hun vil som centerchef igangsætte nye projekter og skabe nye forståelser, der kan bidrage til at finde optimale løsninger på de opgaver, som velfærdsprofessionerne skal løfte. Hun er ph.d. fra DPU og har en kandidat i statskundskab, og i sin egen forskning har Janne fokus på inklusions- og eksklusionsprocesser i skoler og daginstitutioner.
T: +45 40 58 23 48
E: jhha@kp.dk

Anna Krarup Jensen

Kommunikationsmedarbejder
Journalist, cand.public.
Anna Krarup Jensen leger med ord og skaber billeder. Hun er blandt andet ansvarlig for NUBUs kommunikation. Hun har lang erfaring med analyser og forskningsformidling, og hun er journalist med en kandidatoverbygning i social ulighed og kulturel sameksistens.
T: +45 51 38 05 73
E: akje@kp.dk

Anne Mehlsen

Projektkoordinator og sekretariatsmedarbejder
Cand.soc.
Anne Mehlsen jonglerer med Excel-ark og danner overblik. Hun arbejder dels som sekretariatsmedarbejder for NUBU og dels som projektkoordinator på forskningsprojektet Mig og min plejefamilie – en hånd til bedre trivsel. Hun er sociolog og har tidligere arbejdet med udsatte borgere i Settlementet og på Indvandrer Kvindecenteret samt med forskerstøtte i KORA. 
T: +45 51 63 26 74
E: amec@kp.dk

Oliver Birk Jessing

Studentermedhjælper
Stud.scient.anth


T: +45 51 63 26 16
E: obje@kp.dk