Gå til indhold
Søg

Forskning

NUBUs forskning skaber viden om udsatte børn og unge og bidrager med praksisnære løsninger på væsentlige samfundsudfordringer.

NUBU forsker i professionelle handlinger der forandrer og forbedrer hverdagen for udsatte børn og unge. Vi bidrager med viden om, hvad der gør en forskel for udsatte børn og unge, når de skal videre i livet generelt og læringsmæssigt. Vi undersøger, hvad de professionelle kan gøre for at forandre og forbedre hverdagen for udsatte børn og unge. Vi lægger vægt på, hvordan børn, unge og deres forældre oplever den hjælp, de får – og hvordan vi kan gøre hjælpen bedre og mere meningsfuld for børnene, de unge og deres forældre.

Professionshøjskolernes stærkeste børn og unge-forskere

NUBU er et samlende forskningsforum, som skaber praksisnær og videnskabelig viden, der beriger professionshøjskolernes grund- og videreuddannelser. NUBU samler sektorens stærkeste forskningskompetencer indenfor området udsatte børn og unge.

Kontakt

Nationalt Videncenter om Udsatte Børn og Unge
E-mail: nubu@kp.dk / Tlf.: +45 5163 2674

Alle projekter

NUBU skyder løbende nye projekter i gang, der samler forskningskræfter fra flere af landets professionshøjskoler. Se alle vores projekter her: